Apr 10, 2018

PSK SKINCARE NEW GENERATION OF NATURAL & HEALTH BEAUTY FROM INSIDE

NAK CANTIK DAN SIHAT?? JOM BACA NI...



Korang kat luar mesti selalu ada masalah kulit berminyak & jerawat kan? Mehh sis nak share sikit pasal skincare PSK yg ada khas utk org masalah mcm atas tu😌

Kadang nak keluar pun malu je sbb kulit berminyak🙄 Sekarang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Skin Purifier Pore Clarifying korang kat luar tak payah risau dah pasal masalah ni😇🤗

Mana taknya, bila setiap kali nak keluar mesti fikir masalah ni kan?? Malu je bila nak berdepan dgn org ramai, lagi lagi dekat ofis.. Fuhh, malu dia setinggi gunung everest.. Jom tengok apa kebaikan skincare yg satu ni😊😊

=============================================================
KEBAIKAN SKIN PURIFIER
=============================================================
1- Mengurangkan kulit berminyak
2- Menyerap ke dalam kulit muka
3- Mengawal jerawat 
4- Mengecilkan pori muka



dah hampir 2 minggu kita try krim ni...kulit muka kita memang jenis berminyak teruk terutama area hidung dahi dan pipi... sekarang masih berminyak lagi tapi tidak seperti dulu lagi yang hampir boleh perah buat minyak masak   


Okey next produk kite cuba dari PSK ni adalah.....


MAKEUP REMOVER

☺️☺️☺️Siapa yang masih tertanya-tanya tentang tekstur PSK MAKEUP REMOVER ? Untuk pengetahuan secalit cream ni boleh bersihkan heavy makeup di seluruh wajah kita. Dan paling penting..... boleh bersih sampai dalam liang pori wajah kita !! Jadi tiada masalah sisa makeup tertinggal yang boleh membuat pori kita tersumbat. Ha apa tunggu lagi tu


 😙😙 Jom dapatkan makeup remover ni segera ‼️‼️‼️

.



 =============================================================
KENAPA PSK MAKEUP REMOVER INI WAJIB DIMILIKI
=============================================================
Krim UNIK & PERTAMA dalam bentuk "wax"
Membersihkan "heavy makeup" pada muka mata dan bibir dengan teliti & pantas
Tidak berminyak selepas digunakan
Teknik pembersihan "makeup" yang lembut & tidak menyengat kulit dan mata anda
Dijamin dapat mengeluarkan makeup 100% pada kulit

☺️☺️☺️

 Ha jom kita tengok gambar dibawah betapa hebatnya secalit MAKEUP REMOVER CREAM boleh bersihkan terus sisa makeup yang ada pada kulit. Ni baru sikit lipstick dan eyeliner.

Tengok ini kesan bila menggunakan makeup remover ni....hilang terus makeup tanpa meninggalkan sebarang kesan...serius sangat menyukainya....kesan hilang makeup sangat cepat dan mudah... secepat 1 2 3 blink.. dah hilang 😇🤗




i'm testing it using my lipstick Tint Color and Eye Liner from Cathy Doll



after sapu makeup remover PSK dan kemudian lap dengan tisu biasa or tisu basah... taraaaaaa hilang terus ..hanya dengan sekali sapuan sahaja....




Dijamin dapat mengeluarkan makeup 100% pada kulit

So apa tunggu lagi... korang boleh hubungi no dibawah


WHATSAPP !! 
013-9227147 


DAN JANGAN LUPA FOLLOW FACEBOOK DAN INSTAGRAM DIBAWAH


PSK Skincare & Makeup

@pskmalaysia 




Jangan lambat nanti korang menyesal 😜😜 Cepat cepat WhatsApp No Ni 013-9227147 🙌🏻😇


2 comments:

Anonymous said...

http://ffsdfsdfs.com http://ffsdfsdfs.com/ http://Ffsdfsdfs.com http://ffsdfsdfs.com The "blurred effect" is actually a
plus, but a fantastic general guideline is usually to limit
its use to that particular of emphasizing movement. As the latest member
of Toy Story series, the movie tells the tale of how Woody leads
his squad to have free from day-care center to have back
to Andy. My father had much he would have trained me in but he refused to go to among my shows just
as one adult and teen.
http://ffsdfsdfs.com

Anonymous said...

https://edythejacquez.joomla.com/4-magic-ritual-spells-do-they-work The 80s and 90s saw him release hits for example 'Infatuation,' 'Some Guys Have All The Luck,' 'Have I Told
You Lately' and 'Forever Young. On Thursday Simpson have also been in a very good mood and
shared she is currently craving some types of food and yes it
is not the typical pregnancy cravings. It's because on this
very same believe that many musicians fight to write great songs.