Jan 14, 2018

Replace your Mattress Every 10 Years for Better Health

Assalamuailaikum...

HAPPY NEW YEAR 2018!!!

Rasanya masih belum terlambat untuk ash ucap Selamat Tahun Baru kan kan kan...

Sempena post pertama untuk tahun 2018 ni..ash nak bercerita perkara berkaitan TILAM... yaaa TILAM...

Kenapa kite semua perlu tidur di TILAM yang selesa dan TILAM perlu diganti setiap 10 tahun demi menjaga kesihatan?



Ini antara sebab musabab  

1. "Tilam anda mungkin kelihatan bersih, tetapi sebenarnya boleh diisi dengan serpihan kulit mati, debu dan kotoran." 

2. Apabila setiap kali bangun tidur dari katil  kita selalu merasa kurang sihat atau tidak selesa seperti merasa sakit di leher, bahu, belakang dan bawah belakang 

3. Tidur sering kali terganggu akibat dari ketidakselesaan baring ditilam. Rehatkan diri pada waktu malam di tempat tidur yang indah adalah perlu, kerana tidur yang baik diperlukan untuk kesihatan yang baik.

Jadi inilah masa yang paling sesuai untuk anda semua mengantikan atau bertukar kepada katil dan tilam yang baru.

Bagi mereka yang ingin mendapatkan katil dan tilam baru ash cadangkan apa kata korang tengok Koleksi Tilam yang baru dilancarkan oleh Goodnite® Malaysia yang dinamakan LOVE SERIES.







Goodnite® memperkenalkan siri baru tilam yang menggunakan StatFree®, ditenun dengan benang karbon yang melepaskan elektron dan menghapuskan statik badan dengan berkesan.


StatFree® membantu badan melepaskan elektrik statik membantu badan untuk berehat dengan lebih baik.



 Harga Jualan antara RM 1,999 hingga RM 2,399, RM3,399 hingga RM3,999, dan juga dari RM 4,399 hingga RM RM 5,199.

Untuk maklumat lanjut sila layari laman web berikut ^_^







5 comments:

Mrs Liez said...

selamat tahun baru...
goodnite mmg the best... tak rugi bayar nahal untuk dapatkan tilam yang terbaik,..berbaloiii

Raydah said...

hi sisturrrrrr. ray blogwalking sini

Comel Azhar said...

klau dpt macm ni punya best lah tilam,, mau tido tak bangun2 ni

nurul harnani kasmari said...

Lama x singgah sini

Raydah said...

hai akak. jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html