Jan 30, 2017

GIVE AWAY by ASHASRAH





Assalamuailaikum...

Oh snap!!! It’s GIVE AWAY TIME !
 




Jan 27, 2017

MOVIE REVIEW : LOTSSS OF MOVIES - THE GREAT WALL, PASSENGERS, ASSASSIN CREED, PATRIOTS, THE BYE BYE MAN, RESIDENT EVILS & XXX: RETURN OF XANDER CAGE

Assalamuailaikum...


Just nak sharing, beberapa movies yang ash dah pergi tengok kat wayang dalam bulan Januari nie..



LOTTSSS OF MOVIES



Jan 14, 2017

Golden Screen Cinemas Contest Midnight University & Patriots Day

 Assalamuailaikum...

Thank you GSC, baru baru ash join contest dari GSC, almaklum ash memang kaki wayang

sebenarnya banyak contest dari GSC yang ash join tapi ash just berjaya menang dua je..tapi itu pun dah cukup membuatkan ash gembira

Jan 3, 2017

PASANG SURUT 2016


Assalamuailaikum...

Semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya dan semoga segala impian dan cita-cita akan tercapai tahun ini.. tidak sah kalau tak buat entri berkaitan pasang surut 2016 kan... kena recap balik moment moment yang terjadi tahun 2016... ada kisah gumbira ada kisah duka lara..nama pun kehidupan kan... jom throwback apa yang 'Best Moment Last Year 2016' bagi Ash selaku insan biasa yang tidak dikenali tapi mahu berkongsi journal kenangan bersama korang semua... 🎉🎊🤓🎉🎊

BEST MOMENT
2016

HAPPY NEW YEAR \(^_^)/

 Assalamuailaikum...

Semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya dan semoga segala impian dan cita-cita akan tercapai tahun ini

A new year is like a blank book, and the pen is in your hands. It is your chance to write a beautiful story for yourself... so tomorrow, is the first blank page of a 365 page book... Write a good one...
I wish happy, healthy and prosperous New Year...🎉🎊🤓🎉🎊
Happy New Year