Nov 8, 2015

SEGMEN KEMBARA MISTERI BURUNG HANTU - SPOOOKKKKYYYY

Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH
Salam Seme
 
Dengar tajuk pun dah seram kan...saje je acah acah scary...
Tengah BKM blogwalking tertibe ternampak entry yang bertajuk
 
 SEGMEN KEMBARA MISTERI BURUNG HANTU

tajuk entry ni memang catchy terus singgah nak join mana lah tahu kalau ada rezeki dan bertuah dapatlah hadiah misteri dari tuan empunya blog

so BKM nak ajak kekawan blog jom join segmen ni reramai memeriahkan majlis huhuhu

Nak tahu dengan lebih lanjut syarat segmen ni jom klik banner kat bawah ni
 
http://merosnordn.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html
klik sini klik sini klik sini 



- bye -
 
BUDAK KACA MATA by ASH_ASRAH

panda 63

10 comments:

ros nordin said...

TQ BKM sudi join segmen kembara misteri burung hantu :) RN dah follow sini juga :)

comel lahai header blog BKM :)

The Kehalusan Kelembutan said...

Dari segmen yang sama ,moga ada rezeki ^^

Bonda Zahra said...

singgah & follow dari segmen y sama.gud luck:)

Bonda Zahra said...

singgah & follow dari segmen y sama.gud luck:)

Zie Azi said...

Assalam zie singgah sini dari segmen yang sama,done follow awak n good luck :)

Jom singgah Blog zie -

http://jepunmari2.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

Noor Najwa said...

blogwalking dari segmen yang sama..gudluck
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html
follow sini

Noor Najwa said...

blogwalking dari segmen yang sama..gudluck
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html
follow sini

Anonymous said...

Itis not that awkward in the event you all are just dicking around and know each
other. My GF continues to be incalls once I used to
do 3v3's on World of Warcraft with my buddies, sam e with friend's GF's tagging along in calls.


Review my site: bit.ly

Anonymous said...

You can demand a new device or purchase a hub that is new.
I recommend the Netgear WNDR4300 - superb variety/velocity and most notably can have DD-WRT installed.
If you do wind up end up receiving any fresh router/device, look into
dd wrt. It's a lot more versatile (and lets me control me and my 4 roommates connections way better than default option software).


Feel free to surf to my web-site ... bit.ly

Anonymous said...

Have you employed any of those softphones? Can you say for certain whether
one of them actually operates or maybe not, and http://Www.prettymay.net/, http://www.youruniverse.co.uk/skype-recorder/, http://Www.Ucgbc.org/skype-call-recorder/, http://psada.org/component/k2/author/72304 especially whether it may report the entire call rather than just odds
and ends? I am cautious of spending good money for crap program, specially specialized software that isn't well-analyzed.


Also visit my webpage;