Nov 8, 2015

GIVEAWAY SLOT: AISYAAZMAN BIRTHDAY GIVEAWAY

Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH
Salam Seme

Alhamdullillah...akhirnya jerebu semakin kurang..baru ada harapan nak jumpe lappy... kalau tak tersembunyilah lappy di dalam jerebu tak jumpe jumpe.... alamatnya tak update update lah blog ni...

Sekarang ni setiap hari minggu selalu ada event..xsempat langsung nak update citer ...

haaa tapi disebabkan nak masuk GiveAway.... BKM kentalkan hati walaupun susah nak bangunkan diri yang semakin lama semakin melekat di katil..merangkak melintasi sungai amazon..mendaki gunung tahan aikkk ok ok dah start merapu...

Kisah sebenarnya BKM nak ajak semua kekawan blog BKM join GiveAway ini...




 
 
 Seyes rugi kalau korang tak join...sebab hadiah dia semua sangat KAWAIIIIIIIII... (BKM memang pantang nampak benda yang comel..orang comel pun sama...mau BKM kerja orang tu nanti hahaha)

Ohmygaddd   Ohmygaddd   Ohmygaddd
panda 19

korang tak caya hadiah dia sangat kawaiiii ... meh klik sini kalau nak tahu

BKM citer serba sedikit pasal owner GiveAway ni...

*  BKM suka gelarkan dia AA bukan sebab dia Azwan Ali tapi sebab dia AisyaAzman
AA berbesar hati buat GiveAway ini sebab sempena Hari Jadi
(Selamat Hari Kejadian AA)
BKM sukakan blog si AA ni sebab sangat kemas, bersih dan warna yang digunakan sangat klasik serta entry yang disampaikan juga sangat menarik hati...
AA juga merupakan kawan blogger BKM yang rajin berkomunikasi dengan BKM di alam maya ni..

Korang semua boleh klik banner kat bawah ni untuk tahu lebih lanjut syarat giveaway ni atau pun nak berkenalan secara tidak langsung ke dengan tuan empunya blog ni

Meh meh klik meh  




Tunggu apa lagi,,, jom kita reramai memeriahkan GiveAway ni..mana taw ada rezeki ada tuah..dapat barang barang kiut miut tuh kan...
     
 huhuhuh

walaupun AA tak suruh tag sesiapa tapi BKM nak tag kekawan blogger BKM

Eima 
 
- bye -
 
BUDAK KACA MATA by ASH_ASRAH


panda 63

2 comments:

Norfanil said...

Saya pun ada buat giveaway.. hehehe..

Jom join Giveaway kat sini.. Hamper RM100 untuk dimenangi -> http://goo.gl/08c6Tg

Aisya Azman said...

Muehehe. Terharunya baca entry awak! Saya memang suka berhubung dengan orang. Moga bertabahlah ya? Thanks for joining! :)