Sep 20, 2015

GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015

Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme

***Klik banner di bawah untuk join ***



 http://1.bp.blogspot.com/-8T5ZtAMjkA8/Ve5P_Ns0taI/AAAAAAAAAsI/SIA4nupfueA/s640/mkhaipage.jpg
http://www.mkhai.com/2015/09/100-followers-giveaway-contest-2015.html




PENGALAMAN PERTAMA SAYA berblogging sejak tahun 2009 lagi, tapi masa tu rasa sangat kebudak budakan, bila baca balik setiap ayat yang ditaip rasa nak muntah jap hahaha gedik sangat cam budak tak mature langsung lalu blog tersebut dibiarkan begitu sahaja. Tertiba pada awal tahun ni umur pun dah meningkat beberapa belas tahun (dah kertu) rasa semangat pulak nak berblog, sebab tuh muncul kembali lalu wujudlah kembali blog bernama Catatan SiBudak KacaMata yang bergenre LifeStyle Personal dan Informasi yang lebih matang tahap penulisan berbanding dulu huhuhu. Idola dan sumber inspirasi bagi dunia blogger Budak KacaMata adalah NisaKay dan HasrulHassan.



[ 100 Patah Perkataan ]


Hadiah dia menarik weiii

RM 200
panda 66

Tempoh Contest : 8/9/2015 - 8/10/2015



Terima Kasih Ieka Farhana sebab tag BKM


5 Buddies Blogger yang BKM nak TAG




jom jom jom...join this GiveAway..!!!




panda 34

laii laiii laiii


+
+
+


 - bye -


BUDAK KACA MATA by ASH_ASRAH


panda 63


5 comments:

Nor Marshaliza Shaidan said...

singgah melawat


Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

eima said...

good luck

eima said...

good luck

Mimi Kyumi said...

Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html#.VhSdM-yqqko

Semoga Berjaya Dapat Rm200 Tu..Ahahaha

budak kacamata said...

huhuhuhu semoga sama sama lah menang untuk apa apa po contest yg dijoin kan kan kan