Sep 16, 2015

GIVE AWAY by BUDAK KACAMATA : JANGAN BACA NOVEL NI

Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme





Hai.. hari nie ehem ehem.testing testing uhukks uhukss(batuk), Budak KacaMata berbesar hati untuk memberikan GiveAway..yeahhhh...
GiveAway BKM simple jer..sesimple orangnya.. =P

panda 16



 Tujuan GiveAway ini adalah untuk mengeratkan hubungan sesama blogger       
(tambah kenalan dan juga followers) dan 
yang paling penting untuk kongsi barang kegemaran BKM....
 blogger bertuah akan dapat hadiah ini

perasan tak buku ni terlebih satu 


Sebab muhsabab BKM jadikan Buku ini sebagai Hadiah GiveAway adalah atas sebab sebab berikut

i. merupakan salah satu buku novel kegemaran BKM
ii. BKM terbeli lebih buku ini disebabkan faktor nak kumpul trilogi punya hal hihihi

Dengan lafaz Bismillah BKM melancarkan Segmen GiveAway ini dengan serta merta... 



Serba Sedikit trivia berkaitan Buku 

JANGAN BACA NOVEL NI

*  Ditulis oleh Ismi Fa Ismail
*  Merupakan seorang perempuan 
(mula mula dulu ingatkan lelaki)
*  Novel yang sangat unik dan lain dari yang lain bila dah start baca tak sabar nak tunggu kesinambungannya
*  Novel ini berwarna hitam dan merah
* Selepas membaca novel ini anda akan terasa pelik hahaaha














Jom Join



Syarat Syarat GiveAway



*copy perkataan yang dalam box tu..untuk dptkan banner contest nie*

1) Terbuka kepada semua blogger
2) Buat satu entry bertajuk "GIVE AWAY by BUDAK KACAMATA : JANGAN BACA NOVEL NI"
3) Follow blog ni dulu dan like SiBudak KacaMata Pages
4) Letakkan banner contest di tepi sidebar blog dan juga entry korang
(harus ada link back ke contest ini ye)
5) Sila tag 3 blogger lain lebih ramai lebih bagus
6) Jangan lupe comment dan letak URL post ni kat komen supaya senang BKM nak ambush siapa yang join.




Tamat 23 September 2015 pada 11.59pm (1 minggu sahaja)
Keputusan 25 September 2015 



jom jom jom...join this GiveAway..!!!



panda 34

laii laiii laiii


+
+
+
+
+
+





 - bye -


BUDAK KACA MATA by ASH_ASRAH


panda 63


36 comments:

sha dhira said...

Waaahh, hadiah best lah, nanti shad nak join.. :D

SHAD
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

KhoirunAnnisyak said...

tak boleh nak right click utk copy code dalam box tuu :( :(

budak kacamata said...

hi salam khoirun...maaf memang xley nk right click tapi boleh highlightkan tulisan tu dan tekan ctrl+C untuk copy

Emiryu said...

Ayak...gif too big la ash..xreti nk edit size. Template layout lak lock utk function edit size..

anyway...i've participated.

KhoirunAnnisyak said...

hai nysa join :)

http://pemilikcintahati.blogspot.my/2015/09/giveaway-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

Faranina said...

Sy join..
http://faranina89.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

sayidah napisah said...

nak join tapi dah baca buku tu hahahaa. kalau ada novel sambungan dia nak lah join :p

Aisya Azman said...

NAK BUKU!

On the way nak buat entry awak ni!

www.aisyaazman.blogspot.com

Syah said...

joinnn!!!!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

Cik Yanie said...

Assalammualaikum, yanie join :)

http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

Bismillahirrahmanirrahim.

Syaidah Seha said...

Assalam..join jg..:)

http://cahayakukasih.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata.html

MG schmidt said...

JOINED ! :)

http://produkkecantikkanmg.blogspot.my/2015/09/giveaway-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

addin farhani said...

addinfarhani join yer(^^,)
http://myemosaid.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

shu said...

JOiiinnnn.

http://shuraiyad.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

eima said...

http://mysweetzlife.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html?m=1

Azhafizah Md Nor said...

Joined :)
http://www.azhafizah.com/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

intan nasir said...

intan dah join ;)

http://intanbeautycenter2.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

intan nasir said...
This comment has been removed by the author.
Noor Akma said...

Join.... :)

http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

nabihah ishak said...

http://anabiha.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

JOIN

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Saya join ...

http://jombercontest.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

Aja Mazlan said...

http://inspiritofdays.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

budak kacamata said...

Hiiii semua..terima kasih sebab sudi join GiveAway budak kacamata... insha allah malam ni BKM akan blogwalking dan follow balik sesiapa yang dah follow join GA ni... tinggal 4 hari je lagi..war war kepada kekawang blogger yang lain yer...

adiba rusli said...

hai awaaa. sy join GA ni ! so interesting.

http://kurrkura.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

Naseha Aika said...

Assalamualaikum.. Nas join. Tapi ada masalahlah akk. banner akak trlalu besar utk letak kt sidebar.. huhu sori. tpi klu akk tahu cane nk editkn saiz tu bgilah tahu. nnti Nas letak. k? btw, Nas join tau!

http://nasihattermasyhur.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kaca-mata-jangan.html

budak kacamata said...

Salam BKM dan oter bagi kecik skit size banner tuh huhuhu sory tak perasan size tu beso

so boleh copypaste balik code yang dalam kotak tuh yer..tengkiu =)~

Hayati Sakaria said...

join.

http://www.yatizul.com/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

khadijahmustafa said...

salam ukhuwah.
saya dah join give away nie.
http://aimiyuki.blogspot.my/2015/09/eps-1-give-away-by-budak-kacamata.html

have nice day

SalbiahM said...

saya join jugak

http://blognisalpunya.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

Amy J said...

kita join sini!

http://www.amysyeera.com/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

Syifa Auliya said...

kita join juga. bismillah.

http://kau-rasa.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

Siti Nurzafirah said...

join jugak ~

http://miamorzafirah.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

Syahidah Fadilah said...

ala x sempat nk join, huhu

budak kacamata said...

huhuhu xpe next time maybe buat lagi tapi hadiah die dah lain

Anonymous said...

[url=http://solumedrol.ru/]medrol pak 4mg[/url]

Kacamata Online said...

Blog Ni best sangat lah... "keren a.k.a Boleh tahan"