Jun 18, 2015

DESIGN YOUR OWN ADORABLE HANDMADE ACTIVITY BOOK

Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme

Meh nak habaq mai sikit (kedah celup nie), siapa suka kumpul notebook comel lotey cute cute cam Budak KacaMata .. sila angkat tangan...panda 40 hohoho ok bagus...  Sebabnya........ 



 Sebabnya notebook jenis macam ni bukan hanya untuk kumpul atau buat koleksi jer tapi boleh juga dijadikan sebagai hadiah kepada kawan, teman teristimewa, dijadikan sebagai diari dan juga untuk conteng2 hihihi


Tujuan citer pasal notebook kiut miut ni sebab nak ajak korang follow instagram ni OWNDESIGNBOOK

owndesignbook

handmade notebook cute kan...seme kiut miut sapai rambang mata nak pilih

Macam yang dalam gambar diatas ni, memang 100% handmade taw, haa jangan tak caya.. akak tu jahit tangan 100% dari cover sampai ke dalam buat sendiri.. inner pages buku tuh plak die guna environmental punya paper (brown paper).siap ada FREE bookmark dengan elastic band with corner book siap lagi....memang lain dari yang lain...cayalah...tak caya try kumpul satu.

arrrrrghhhhhh rambangnya mata ioollosss 

Yang paling best, akak ni die ada buat custommade notebook juga...kalau yang custommade ni jenis die fully hardcover perfect binding tuh... contoh custommade cam yang BKM order ni... cute kan ... nak conteng conteng tulis dalam buku ni po rasa cam sayang jer

yang ni BKM tempah, satu untuk diri sendiri..satu lagi bagi kawan hadiah besday...comeykan hahaha


BKM tempah mintak design bentuk tempat BKM keje weeeeweeewee


Nak tempah buat Wedding Guestbook po boleh kat
akak ni (free design waa cakaplu..mengikut tema kawen korang masing2lah ek)

So apa lagi.. jom follow Instagram ni pas follow korang ley stalk design notebook mana yang korang suka nak tempah... jom cikidaut this....


seme design kiut kiut kan..klo korang tak jatuh hati lagi tak tawlah...uishh
kalau korang rasa malas nk tempah sebab tak suka tunggu lelama..takpe dukwoery..jgn dok risau..korang seme ley terus pergi beli kt sini



in love cute cat

- bye -


BUDAK KACA MATA by ASH_ASRAH

No comments: