Jan 14, 2018

Replace your Mattress Every 10 Years for Better Health

Assalamuailaikum...

HAPPY NEW YEAR 2018!!!

Rasanya masih belum terlambat untuk ash ucap Selamat Tahun Baru kan kan kan...

Sempena post pertama untuk tahun 2018 ni..ash nak bercerita perkara berkaitan TILAM... yaaa TILAM...

Kenapa kite semua perlu tidur di TILAM yang selesa dan TILAM perlu diganti setiap 10 tahun demi menjaga kesihatan?


Ini antara sebab musabab  

1. "Tilam anda mungkin kelihatan bersih, tetapi sebenarnya boleh diisi dengan serpihan kulit mati, debu dan kotoran." 

2. Apabila setiap kali bangun tidur dari katil  kita selalu merasa kurang sihat atau tidak selesa seperti merasa sakit di leher, bahu, belakang dan bawah belakang 

3. Tidur sering kali terganggu akibat dari ketidakselesaan baring ditilam. Rehatkan diri pada waktu malam di tempat tidur yang indah adalah perlu, kerana tidur yang baik diperlukan untuk kesihatan yang baik.

Jadi inilah masa yang paling sesuai untuk anda semua mengantikan atau bertukar kepada katil dan tilam yang baru.

Bagi mereka yang ingin mendapatkan katil dan tilam baru ash cadangkan apa kata korang tengok Koleksi Tilam yang baru dilancarkan oleh Goodnite® Malaysia yang dinamakan LOVE SERIES.






Goodnite® memperkenalkan siri baru tilam yang menggunakan StatFree®, ditenun dengan benang karbon yang melepaskan elektron dan menghapuskan statik badan dengan berkesan.


StatFree® membantu badan melepaskan elektrik statik membantu badan untuk berehat dengan lebih baik.



 Harga Jualan antara RM 1,999 hingga RM 2,399, RM3,399 hingga RM3,999, dan juga dari RM 4,399 hingga RM RM 5,199.

Untuk maklumat lanjut sila layari laman web berikut ^_^







Mar 26, 2017

ANNOUNCEMENT

Assalamuailaikum...

Oh snap!!! just nak bagitahu... xdpt nak update blog lately ni..walaupun banyak benda nak kongsi citer ni... penyebab xsempat update

i. Lappy screen rosak..black je memanjang xsempat hantar kedai lagi
ii. baru balik dari travel Japang (my 1st solo trip but my 2nd time to Japang)
iii. terlebih push diri..skrang tengah mood x sehat.. demam n salah makan (badan lembik sebab asik muntah jer)

last but not least

bila depan lappy selalunya idea terus hilang tapi bila duk merayau or blik dari kerja tu dalam lrt idea datang berdesup2.. bila sapai umah idea hilang



pstt: update gune fon..xbesh..nk kene gune lappy jugak baru seronok







Feb 1, 2017

Segment : Follower Meningkat Dengan Mudah

Assalamuailaikum...


Segment: Follower meningkat dengan mudah


Segment: Follower meningkat dengan mudah
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh berlangsung sehingga : 3 Februari 2017
blogID=5493990174730420188
Jom Join Segmen

syaratnya pun senang je...kalau korang nak tahu klik banner kat atas tu



Jom join ramai-ramai!













Jan 30, 2017

GIVE AWAY by ASHASRAH





Assalamuailaikum...

Oh snap!!! It’s GIVE AWAY TIME !