Feb 1, 2017

Segment : Follower Meningkat Dengan Mudah

Assalamuailaikum...


Segment: Follower meningkat dengan mudah


Segment: Follower meningkat dengan mudah
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh berlangsung sehingga : 3 Februari 2017
blogID=5493990174730420188
Jom Join Segmen

syaratnya pun senang je...kalau korang nak tahu klik banner kat atas tu



Jom join ramai-ramai!













Jan 30, 2017

GIVE AWAY by ASHASRAH





Assalamuailaikum...

Oh snap!!! It’s GIVE AWAY TIME !
 




Jan 27, 2017

MOVIE REVIEW : LOTSSS OF MOVIES - THE GREAT WALL, PASSENGERS, ASSASSIN CREED, PATRIOTS, THE BYE BYE MAN, RESIDENT EVILS & XXX: RETURN OF XANDER CAGE

Assalamuailaikum...


Just nak sharing, beberapa movies yang ash dah pergi tengok kat wayang dalam bulan Januari nie..



LOTTSSS OF MOVIES



Jan 14, 2017

Golden Screen Cinemas Contest Midnight University & Patriots Day

 Assalamuailaikum...

Thank you GSC, baru baru ash join contest dari GSC, almaklum ash memang kaki wayang

sebenarnya banyak contest dari GSC yang ash join tapi ash just berjaya menang dua je..tapi itu pun dah cukup membuatkan ash gembira