Mar 26, 2017

ANNOUNCEMENT

Assalamuailaikum...

Oh snap!!! just nak bagitahu... xdpt nak update blog lately ni..walaupun banyak benda nak kongsi citer ni... penyebab xsempat update

i. Lappy screen rosak..black je memanjang xsempat hantar kedai lagi
ii. baru balik dari travel Japang (my 1st solo trip but my 2nd time to Japang)
iii. terlebih push diri..skrang tengah mood x sehat.. demam n salah makan (badan lembik sebab asik muntah jer)

last but not least

bila depan lappy selalunya idea terus hilang tapi bila duk merayau or blik dari kerja tu dalam lrt idea datang berdesup2.. bila sapai umah idea hilang



pstt: update gune fon..xbesh..nk kene gune lappy jugak baru seronok







Feb 1, 2017

Segment : Follower Meningkat Dengan Mudah

Assalamuailaikum...


Segment: Follower meningkat dengan mudah


Segment: Follower meningkat dengan mudah
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh berlangsung sehingga : 3 Februari 2017
blogID=5493990174730420188
Jom Join Segmen

syaratnya pun senang je...kalau korang nak tahu klik banner kat atas tu



Jom join ramai-ramai!













Jan 30, 2017

GIVE AWAY by ASHASRAH





Assalamuailaikum...

Oh snap!!! It’s GIVE AWAY TIME !
 




Jan 27, 2017

MOVIE REVIEW : LOTSSS OF MOVIES - THE GREAT WALL, PASSENGERS, ASSASSIN CREED, PATRIOTS, THE BYE BYE MAN, RESIDENT EVILS & XXX: RETURN OF XANDER CAGE

Assalamuailaikum...


Just nak sharing, beberapa movies yang ash dah pergi tengok kat wayang dalam bulan Januari nie..



LOTTSSS OF MOVIES