Apr 10, 2018

PSK SKINCARE NEW GENERATION OF NATURAL & HEALTH BEAUTY FROM INSIDE

NAK CANTIK DAN SIHAT?? JOM BACA NI...



Korang kat luar mesti selalu ada masalah kulit berminyak & jerawat kan? Mehh sis nak share sikit pasal skincare PSK yg ada khas utk org masalah mcm atas tu😌

Kadang nak keluar pun malu je sbb kulit berminyak🙄 Sekarang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Skin Purifier Pore Clarifying korang kat luar tak payah risau dah pasal masalah ni😇🤗

Mana taknya, bila setiap kali nak keluar mesti fikir masalah ni kan?? Malu je bila nak berdepan dgn org ramai, lagi lagi dekat ofis.. Fuhh, malu dia setinggi gunung everest.. Jom tengok apa kebaikan skincare yg satu ni😊😊

=============================================================
KEBAIKAN SKIN PURIFIER
=============================================================
1- Mengurangkan kulit berminyak
2- Menyerap ke dalam kulit muka
3- Mengawal jerawat 
4- Mengecilkan pori muka



dah hampir 2 minggu kita try krim ni...kulit muka kita memang jenis berminyak teruk terutama area hidung dahi dan pipi... sekarang masih berminyak lagi tapi tidak seperti dulu lagi yang hampir boleh perah buat minyak masak   


Okey next produk kite cuba dari PSK ni adalah.....


MAKEUP REMOVER

☺️☺️☺️Siapa yang masih tertanya-tanya tentang tekstur PSK MAKEUP REMOVER ? Untuk pengetahuan secalit cream ni boleh bersihkan heavy makeup di seluruh wajah kita. Dan paling penting..... boleh bersih sampai dalam liang pori wajah kita !! Jadi tiada masalah sisa makeup tertinggal yang boleh membuat pori kita tersumbat. Ha apa tunggu lagi tu


 😙😙 Jom dapatkan makeup remover ni segera ‼️‼️‼️

.



 =============================================================
KENAPA PSK MAKEUP REMOVER INI WAJIB DIMILIKI
=============================================================
Krim UNIK & PERTAMA dalam bentuk "wax"
Membersihkan "heavy makeup" pada muka mata dan bibir dengan teliti & pantas
Tidak berminyak selepas digunakan
Teknik pembersihan "makeup" yang lembut & tidak menyengat kulit dan mata anda
Dijamin dapat mengeluarkan makeup 100% pada kulit

☺️☺️☺️

 Ha jom kita tengok gambar dibawah betapa hebatnya secalit MAKEUP REMOVER CREAM boleh bersihkan terus sisa makeup yang ada pada kulit. Ni baru sikit lipstick dan eyeliner.

Tengok ini kesan bila menggunakan makeup remover ni....hilang terus makeup tanpa meninggalkan sebarang kesan...serius sangat menyukainya....kesan hilang makeup sangat cepat dan mudah... secepat 1 2 3 blink.. dah hilang 😇🤗




i'm testing it using my lipstick Tint Color and Eye Liner from Cathy Doll



after sapu makeup remover PSK dan kemudian lap dengan tisu biasa or tisu basah... taraaaaaa hilang terus ..hanya dengan sekali sapuan sahaja....




Dijamin dapat mengeluarkan makeup 100% pada kulit

So apa tunggu lagi... korang boleh hubungi no dibawah


WHATSAPP !! 
013-9227147 


DAN JANGAN LUPA FOLLOW FACEBOOK DAN INSTAGRAM DIBAWAH


PSK Skincare & Makeup

@pskmalaysia 




Jangan lambat nanti korang menyesal 😜😜 Cepat cepat WhatsApp No Ni 013-9227147 🙌🏻😇


Jan 14, 2018

Replace your Mattress Every 10 Years for Better Health

Assalamuailaikum...

HAPPY NEW YEAR 2018!!!

Rasanya masih belum terlambat untuk ash ucap Selamat Tahun Baru kan kan kan...

Sempena post pertama untuk tahun 2018 ni..ash nak bercerita perkara berkaitan TILAM... yaaa TILAM...

Kenapa kite semua perlu tidur di TILAM yang selesa dan TILAM perlu diganti setiap 10 tahun demi menjaga kesihatan?



Ini antara sebab musabab  

1. "Tilam anda mungkin kelihatan bersih, tetapi sebenarnya boleh diisi dengan serpihan kulit mati, debu dan kotoran." 

2. Apabila setiap kali bangun tidur dari katil  kita selalu merasa kurang sihat atau tidak selesa seperti merasa sakit di leher, bahu, belakang dan bawah belakang 

3. Tidur sering kali terganggu akibat dari ketidakselesaan baring ditilam. Rehatkan diri pada waktu malam di tempat tidur yang indah adalah perlu, kerana tidur yang baik diperlukan untuk kesihatan yang baik.

Jadi inilah masa yang paling sesuai untuk anda semua mengantikan atau bertukar kepada katil dan tilam yang baru.

Bagi mereka yang ingin mendapatkan katil dan tilam baru ash cadangkan apa kata korang tengok Koleksi Tilam yang baru dilancarkan oleh Goodnite® Malaysia yang dinamakan LOVE SERIES.







Goodnite® memperkenalkan siri baru tilam yang menggunakan StatFree®, ditenun dengan benang karbon yang melepaskan elektron dan menghapuskan statik badan dengan berkesan.


StatFree® membantu badan melepaskan elektrik statik membantu badan untuk berehat dengan lebih baik.



 Harga Jualan antara RM 1,999 hingga RM 2,399, RM3,399 hingga RM3,999, dan juga dari RM 4,399 hingga RM RM 5,199.

Untuk maklumat lanjut sila layari laman web berikut ^_^







Mar 26, 2017

ANNOUNCEMENT

Assalamuailaikum...

Oh snap!!! just nak bagitahu... xdpt nak update blog lately ni..walaupun banyak benda nak kongsi citer ni... penyebab xsempat update

i. Lappy screen rosak..black je memanjang xsempat hantar kedai lagi
ii. baru balik dari travel Japang (my 1st solo trip but my 2nd time to Japang)
iii. terlebih push diri..skrang tengah mood x sehat.. demam n salah makan (badan lembik sebab asik muntah jer)

last but not least

bila depan lappy selalunya idea terus hilang tapi bila duk merayau or blik dari kerja tu dalam lrt idea datang berdesup2.. bila sapai umah idea hilang



pstt: update gune fon..xbesh..nk kene gune lappy jugak baru seronok







Feb 1, 2017

Segment : Follower Meningkat Dengan Mudah

Assalamuailaikum...


Segment: Follower meningkat dengan mudah


Segment: Follower meningkat dengan mudah
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh berlangsung sehingga : 3 Februari 2017
blogID=5493990174730420188
Jom Join Segmen

syaratnya pun senang je...kalau korang nak tahu klik banner kat atas tu



Jom join ramai-ramai!